LJETNE AKTIVNOSTI U ZBORU


Protekli period od poslijednje sjednice Zbora bio je aktivan. Održana je sjednica UO UHRS sa koje dolaze dobre vijesti. Naš sudački par Grubor-Žepčan promoviran je na listu I. HRL, dok su ostali suci ostali na ligama kao i prethodne sezone. Još jedan novost iz sudačkog dijela da je Sari Imamović odobreno polugodišnje mirovanje na njen zahtjev a da su sada novi par na trečoj lizi zapad Žuliček-Hum. U nadzorničkoj križaljci nije bilo nikakvih promjena izuzev što je na Festivalu rukometa održanog u Umagu Senad Imamović položio državnu „A“ kategoriju te je i promoviran u Nadzornika A kategorije.

Pored inih aktivnosti naših članova izdvojit ćemo nedavno učešće naših članova Grubora, Žepčana, Sare Imamović, Žuliček te Horozović i Udovičić na međunarodnom truniru „Eurofest“ u Kopru na kojem su isti odlično odradili svoje zadaće.

Nadalje pred našim članovima na listama državnih liga je ljetni seminar za koji je od strane Udruge raspisana obavjset o terminima i vremenima održavanja seminara te obaveze prijave pismenim putem.

Stoga drage kolegice i kolega odvojiti malo vremena za pripreme kako bi rezultati sa seminara bilo što bolji.


Autor: Senad Imamović, - 09.07.2015 u 13:39